Семейството му е силно притеснено Здравословното състояние на 67-годишния Брус

...
 Семейството му е силно притеснено Здравословното състояние на 67-годишния Брус
Коментари Харесай

Здравословното състояние на Брус Уилис се влошава

 Семейството му е мощно обезпокоеното

Здравословното положение на 67-годишния Брус Уилис се утежнява, оповестява Secret Life of Mom. Актьорът, който изигра най-емблематичната си роля в " Умирай мъчно ", завърши кариерата си при започване на годината, тъй като страда от афазия, написа БЛИЦ. 

Афазията е положение, при което човек губи способността си да приказва и да схваща непозната тирада. Най-често повода е увреждане в езиковите центрове на мозъка.

Бившата брачна половинка на Уилис Деми Мур - с която бяха дружно 11 години - се е сближила още повече с него и жена му Ема.

" С Деми са в непрекъснат контакт ", оповестяват източници, близки до звездата. " Тя прави всичко допустимо, с цел да прекарва време с него. Когато не могат физически да са дружно, тя му се обажда по телефона, с цел да чува гласа ѝ ".

Ема Уилямс се е трансформирала в нещо като представител на Брус.

Влошаващото се положение на Уилис въздейства и на празниците в фамилията.

" Има моменти, в които той се трансформира още веднъж в остарелия Брус, само че те са все по-редки и по-кратки. Изглежда като че ли се отдалечава от тях от ден на ден и това раздира сърцата им ", споделят осведомени.

Наскоро сътрудника на Уилис Силвестър Сталоун също приказва за положението на приятеля си.

" Брус в действителност претърпява нещо доста тежко. Практически не е в положение да поддържа връзка. Това ме убива, толкоз е тъжно ", показа той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР